Τελευταίες Ειδήσεις

Envolve - Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα ToEnvolveεπισκέπτεται τα Τρίκαλα




Το ελληνικό τμήμα του Envolve,(www.EnvolveGlobal.org), του νέου οργανισμού υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra (www.libra.com)και ενσωματώνει το πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΗΕΑ) και το Αμερικανικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΑΕΑ), διοργανώνει ένα πενθήμερο ταξίδι με τίτλο «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα»και επισκέπτεται ελληνικές πόλεις στις οποίες υπάρχει ενεργό και αναπτυσσόμενο οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας.
Η αποστολή του Envolve βασίζεται σε τρεις πυλώνες: την εκπαίδευση, τους πόρους και τα βραβεία. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός παρέχει εκπαίδευση για νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αρχικά στάδια, αξιοποιώντας παράλληλα συνεργασίες με άλλους οργανισμούς και επιχειρήσεις, που αυξάνουν τη διαθεσιμότητα επιχειρηματικών πόρων.


Το πρόγραμμα Βραβείων Επιχειρηματικότηταςστην Ελλάδα- EnvolveAwardGreece 2018 -διεξάγεται για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και υποστηρίζεται από πολλούς οργανισμούς, Η κατάθεση αιτήσεων για το διαγωνισμόέχει ήδη ξεκινήσει και το Envolve αναζητά άτομα που έχουν νέες επιχειρηματικές ιδέες ή ενδιαφέρονται να εξελίξουν την επιχείρησή τους και έτσιενδέχεται είτε να πληρούν τις προϋποθέσεις για κάποιο βραβείο είτε να μπορούν να επωφεληθούν από την παροχή επιχειρηματικής εκπαίδευσης και πόρων.

Η Ελληνική ομάδα του Envolve θα επισκεφθεί και την πόλη των Τρικάλων, ενώ η σχετική ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί,υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων,την Τρίτη 24 Απριλίου και ώρα 18:00 στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.