Τελευταίες Ειδήσεις

Ενημέρωση για αναθέσεις μελετών στην Καλαμπάκα-Ζητεί η Σύμβουλος της ΔΚ κ. Μπρέντα




Οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν έντονα το τελευταίο διάστημα για δυσαρέσκεια στους κόλπους της ομάδας της πλειοψηφίας στο Δήμο Καλαμπάκας για διαταραγμένες σχέσεις ήλθαν να επιβεβαιωθούν με το αίτημα της συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας κ. Νανάς Μπρέντα που ζητάει εξολοκλήρου ενημέρωση για τις αναθέσεις μελετών.
Ειδικότερα με σχετικό αίτημα της που έρχεται σε συνέχεια προφορικού η κ. Μπρέντα, εκλεγμένη με τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου κ. Σινάνη αιτείται από τις υπηρεσίες του Δήμου αναλυτική ενημέρωση αλλά και την ταυτότητα του μελετητή κάθε έργου και αν αυτές έχουν υλοποιηθεί αφήνοντας σαφέστατα αιχμές για έλλειψη ενημέρωσης.
Η κ. Μπρέντα με δηλώσεις στα ερτζιανά(Ρ/Σ Μετέωρα) τόνισε ότι είναι απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Δημάρχου απέναντι της κάνοντας λόγο ακόμη και για αυταρχισμό επισημαίνοντας ότι μέλημα της ήταν να ασχοληθεί και να βοηθήσει τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει συνεργασία και ανταπόκριση.

Αναμένει όπως είπε τα στοιχεία και αναλόγως θα κινηθεί γιατί σημείωσε πως δεν μπορεί ο Δήμος που έχει 7-8 μηχανικούς στην τεχνική του υπηρεσία να κάνει αναθέσεις για έργο που θα μπορούσε να υλοποιηθεί από αυτή.
Κατά συνέπεια αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις επ΄ αυτού ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν και άλλοι δυσαρεστημένοι που είναι σε στάση αναμονής να ανοίξουν τα στόματά τους.
Όσον αφορά το αίτημα της κ. Μπρέντα αυτό αναφέρει:


«Στην προσεχή 2η/2018 τακτική συνεδρίαση της Δ. Κοινότητας Καλαμπάκας την Πέμπτη 26/4/2018 ζητάω να γίνει εξολοκλήρου ενημέρωση του τοπικού συμβουλίου, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Καλαμπάκας  για όλες τις μελέτες που αφορούν το δημοτικό διαμέρισμα Καλαμπάκας.
Συγκεκριμένα να γίνει γνωστός στο σώμα ο αριθμός των μελετών, ο τίτλος, το είδος και το περιεχόμενο αυτών. Το ύψος του κόστους της κάθε μελέτης και το ύψος του κόστους των εργασιών. Καθώς και την σκοπιμότητα ανάθεσης αυτών των μελετών.
Επίσης ζητώ την ενημέρωση της ταυτότητας του μελετητή του κάθε έργου καθώς και ποιες από αυτές έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα.
Υ.Γ. Η παραπάνω γραπτή μου αίτηση συμπληρώνει την προηγούμενη προφορική μου αίτηση στις 11/01/2018 κατά την συνεδρίαση του συμβουλίου, για ενημέρωση των μελών του Δ. Συμβουλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.