Τελευταίες Ειδήσεις

Δυο υποψήφιοι για τη ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας-Μετά την κ. Σιουπέρη ανακοίνωσε τη δική του ο κ. Γεωργίου



Μετά την ΝΟΔΕ Τρικάλων τη σκυτάλη της εσωκομματικής μάχης και αντιπαράθεσης φαίνεται πως παίρνει πλέον η ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας την προεδρία της οποίας διεκδικούν μέχρι στιγμής ο νυν και απερχόμενος πρόεδρος κ. Γεωργίου καθώς  και η κ. Σιουπέρη.
Η δεύτερη αποκάλυψε την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της τοπικής οργάνωσης μιλώντας στο Ρ/Σ Μετέωρα-επιβεβαιώνοντας τη σχετική πληροφορία-τονίζοντας πως μετά από ώριμη σκέψη έλαβε την απόφαση.
Βέβαια ο νυν πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Γεωργίου δεν είχε ανακοινώσει τις προθέσεις του και μετά από μια σειρά επαφών που ήθελε να έχει με τοπικά στελέχη προκειμένου να αξιολογήσει την όλη κατάσταση, κάτι που έκανε χθες μιλώντας στο ίδιο βήμα ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα του προέδρου της τοπικής οργάνωσης.

Έτσι λοιπόν φαίνεται πως η εκλογική διαδικασία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα γαλάζια στελέχη και μέλη της κομματικής οργάνωσης της Καλαμπάκας καθώς ο κ. Γεωργίου έχει μια μακρόχρονη πορεία στο χώρο και αναμένεται να ολοκληρωθεί η λίστα των υποψηφιοτήτων μέχρι τα τέλη περίπου του μήνα για να δούμε εάν θα χρειαστεί και εδώ …πυροσβεστική παρέμβαση όπως έγινε με τη ΝΟΔΕ από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Γεωργιάδη κατά την πρόσφατη επίσκεψή του.
Πάντως ο κ. Γεωργίου ανέφερε ότι με την κ. Σιουπέρη δεν έχει κάποια κόντρα και ξεκαθάρισε πως εάν χρειαστεί θα συναντηθεί μαζί της προκειμένου να συζητήσουν το θέμα ώστε να βρεθεί ενδεχομένως λύση για να μην υπάρξουν προβλήματα στην τοπική οργάνωση.
Βαδίζοντας όμως προς την 13η Μαίου ημέρα της εκλογικής διαδικασίας για τις Νομαρχιακές και της Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να γίνει-εάν υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες ή βρεθεί μια λύση κοινής αποδοχής-με την ενότητα και  το καλό κλίμα που είναι το ζητούμενο για την παράταξη.
Έτσι τίποτα δεν μπορεί να προεξοφληθεί και φυσικά υπάρχουν κι εκείνοι που δεν ξεχνούν πως η κ. Μαρία Σιουπέρη είχε κατέλθει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου οπότε οι εξελίξεις θα ε΄χουν ενδιαφέρον.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.