Τελευταίες Ειδήσεις

Προσωρινό «Φρένο» για μετατροπή του ΞΕΝΙΑ σε Δημαρχείο-Έβαλε το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων




Αναβολή στη λήψη απόφασης για την έγκριση μετατροπής του ΞΕΝΙΑ Καλαμπάκας σε Δημαρχείο έδωσε το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων στη χθεσινή συνεδρίασή του λόγω έλλειψης στοιχείων.
Αυτό αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες βάσει των οποίων στην σύγκλιση του οργάνου μετά από σχετική προσφυγή αρχιτεκτόνων-μηχανικών της Αθήνας  κλήθηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας να δώσει εξηγήσεις παρουσία του μηχανικού του Δήμου κ. Λύχου σχετικά εμ τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου και επίσης για ποιο λόγο δεν έγινε προσπάθεια να αξιοποιηθεί το ΞΕΝΙΑ ως ξενοδοχείο ή έστω ως ξενώνας φιλοξενίας.

Ο κ. Σινάνης είπε ότι αν δεν εγκριθεί η μετατροπή το ΞΕΝΙΑ θα καταρρεύσει και ότι δεν υπάρχει επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την αξιοποίησή του.
Αυτό αντικρούστηκε από τον δικηγόρο των αρχιτεκτόνων κ. Θανάσουλα εξηγώντας ότι είχε υποβληθεί επιχειρηματική πρόταση προς το ΔΣ από επενδυτή και κατέθεσε τα πρακτικά της εν λόγω συνεδρίασης καθώς επίσης και ανοικτή επιστολή των ξενοδόχων της Καλαμπάκας που διαμαρτύρονταν για την μετατροπή του σε δημαρχείο.
Κατόπιν η συνεδρίαση διεκόπη για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να προσκομιστούν σ περαιτέρω στοιχεία για να συμπληρωθεί ο φάκελος και να ληφθεί η σχετική απόφαση.




2 σχόλια:

  1. Δημαρχε σταματα να ψευδεσαι σε βαρος των πολιτων της Καλαμπακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι νομίζουν ο Σινάνης και ο Ράντος ότι με ψέμματα θα κανουν το Ξενια κέντρο ψυχαγωγίας για όσους τους αρέσει το ουζάκι μεσημέρι στο μπαλκόνι του Ξενία. Σακελλαρίου - Αλέκο υψώστε την φωνή σας , σώστε την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.