Τελευταίες Ειδήσεις

Φωτιά σε μονοκατοικία στα Τρίκαλα



Σχεδόν ολοσχερή καταστροφή υπέστη παλιά μονοκατοικία που τυλίχθηκε στις φλόγες σήμερα τα ξημερώματα στη Ζηλευτή Τρικάλων, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν σοβαρά τα μέλη τετραμελούς οικογένειας, Αλβανικής υπηκοότητας, που διέμενε σε αυτήν.
Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 4 π.μ., με τα δύο παιδιά της οικογένειας να αντιλαμβάνονται έγκαιρα τον κίνδυνο, ειδοποιώντας τους γονείς τους και βγαίνοντας από το σπίτι πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες, αφού είχαν ήδη αρχίσει να καταρρέουν τμήματα της οροφής.
Τέσσερα οχήματα με πλήρωμα 13 ατόμων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων έφτασαν στο σημείο, θέτοντας υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ στα δύο παιδιά της οικογένειας προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα.

Σχετικό πόρισμα για τα ακριβή αίτια πρόκλησης της φωτιάς θα συντάξει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι οφείλεται στην ξυλόσομπα που χρησιμοποιούσε η οικογένεια στο ενοικιαζόμενο σπίτι για να ζεσταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.