Τελευταίες Ειδήσεις

Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης ο γιατρός Θεόδωρος Χήρας



Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης ο γιατρός Θεόδωρος Χήρας
Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στον δήμο της Πύλης γνωστοποίησε  με συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ ο γνωστός ιατρός μικροβιολόγος Θεόδωρος Χήρας.
Η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Χήρα   χαρακτηρίζεται ως μια πρόταση κύρους για το δημαρχιακό αξίωμα .
Όπως τόνισε στην ομιλία του «αποφάσισα να τεθώ επί κεφαλής μιας προσπάθειας ανεξάρτητης, που θα απευθύνεται σ’ όλους τους χώρους, σ’ όλους τους συνδημότες μας, σ’ όλους όσοι έχουν τη διάθεση, τις γνώσεις και το κουράγιο να προσφέρουν, σ’ όλους όσοι δεσμεύονται να δουλέψουν για τον τόπο μας» 

Η ομιλία του κ. Χήρα 
Αγαπητοί εκπρόσωποι των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης,
Σας κάλεσα σήμερα εδώ, στη έδρα του Δήμου Πύλης, για να ανακοινώσω και επίσημα την πρόθεσή μου να διεκδικήσω τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Πύλης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Μετά από ώριμη σκέψη και αλλεπάλληλες συναντήσεις με συνδημότισσες και συνδημότες, αποφάσισα να δημοσιοποιήσω την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Πύλης στις εκλογές του 2019, όποτε και αν αυτές πραγματοποιηθούν και με οποιοδήποτε εκλογικό σύστημα διεξαχθούν.
Οι λόγοι που με οδήγησαν στην ανωτέρω απόφασή μου είναι η αγάπη που τρέφω για τον τόπο που γεννήθηκα και την ευρύτερη περιοχή, όπως και για τον θαυμασμό που έχω για τον ορεινό όγκο του Δήμου Πύλης. Επίσης, η βαθιά πίστη μου ότι ο τόπος αυτός έχει προοπτικές ανάπτυξης και ευημερίας. Έτσι, συγκροτήθηκε μια νέα ομάδα ανθρώπων με στόχο την οργάνωση και τη σύνθεση απόψεων που να εκφράζουν τις κοινωνικές τάξεις  όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Πύλης, με στόχο να προβληματίσουμε και να προβληματιστούμε για την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός νέου αυτοδιοικητικού σχήματος για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Πύλης, χωρίς παραγοντισμούς και ιδιοτελείς συμπεριφορές.
Βασικός μας στόχος είναι η ενεργοποίηση νέων πολιτών που έχουν γυρίσει την πλάτη τους στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, απογοητευμένοι λόγω της κατάστασης που επικρατεί στον Δήμο,  γιατί πιστεύουμε ότι είναι αναγκαία η συμμετοχή τους, όσο ποτέ άλλοτε. Η αποχή των κοινωνικά ενεργών πολιτών επιτρέπει να διαιωνίζεται μια παλαιοκομματική νοοτροπία διαχείρισης της εξουσίας με ρουσφέτια και ίδιον όφελος.
Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου, όπου οι λέξεις ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑδεν θα είναι αφηρημένες έννοιες αλλά πραγματικότητα. Όνειρό μας είναι ο Δήμος Πύλης να γίνει πρότυπος Δήμος, φιλικός για τον πολίτη και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο τόπο μας.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ θα είναι για μας αναπόσπαστο κομμάτι όλων των αποφάσεων που θα λαμβάνονται μέσα από ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ και με ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ σε κάθε περίπτωση.
Η φιλοσοφία της νέας ομάδας που συγκροτούμε εμπεριέχεται σε τρεις λέξεις: ΣΚΕΨΗ, ΛΟΓΟΣ, ΠΡΑΞΗ.
Αυτά που ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ,
Αυτά θα ΛΕΜΕ,
Αυτά θα ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ.
Για αυτό καλούμε τους δημότες να συστρατευτούν μαζί μας στη νέα προσπάθεια, ώστε να δώσουμε λύση και νέα πνοή στο Δήμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.