Τελευταίες Ειδήσεις

Κυριακή του Πάσχα με λιακάδα και άνοδο της θερμοκρασίας



Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή του Πάσχα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αν και στα νοτιοανατολικά ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά θα φθάνουν τα 6 με 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ θερμοκρασία: από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί. Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 που τη νύχτα στο Ιόνιο θα γίνουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί στα ανατολικά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στη βόρεια Κρήτη όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα Δωδεκάνησα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν στα νοτιότερα σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.