Τελευταίες Ειδήσεις

Βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ από τον Δήμο Καλαμπάκας





Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Καλαμπάκας βράβευσε τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ στην καθιερωμένη εκδήλωση του.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο αλλά και συγκινητικό στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας όπου πραγματοποιήθηκε η βράβευση των επιτυχόντων  στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας  του Γενικού Λυκείου  και του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας αλλά και εκείνων που αποφοίτησαν από τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» την χρονιά του  2017.
Την εκδήλωση προλόγισε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κ. Λίλα Μπαντέκα-Νάνη η οποία έδωσε τα συγχαρητήρια της στους νέους φοιτητές και όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό τους για την επιτυχία και ευχήθηκε καλές σπουδές και επίτευξη των στόχων της ζωής τους.

Ακολούθησε ένα ημίωρο μουσικό πρόγραμμα από τους ταλαντούχους   ο Ηρακλή Τασίκα και  Μιχάλη Καβούλη που απέδωσαν άριστα γνωστά τραγούδια και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παριστάμενων.
Στη συνέχεια έγινε η βράβευση των επιτυχόντων από εκπροσώπους της τοπικής εκκλησίας, του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Σινάνη, των βουλευτών κ.κ. Παπαδόπουλου και Σιμορέλη, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπουτίνα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κολίτσα, εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, των σωμάτων ασφαλείας και εκπαιδευτικών  οι οποίοι τους ευχήθηκαν καλή πρόοδο στις σπουδές τους και την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών στη χώρα ώστε οι νέοι επιστήμονες μας να παραμένουν και να δημιουργούν στον τόπο τους.



























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.