Τελευταίες Ειδήσεις

Διαγραμμίσεις στο κέντρο της Καλαμπάκας-Αλλά και ασφαλτοστρώσεις δρόμων εντός της πόλης



Την ασφαλή πρόσβαση των πεζών της  πόλης και αλλά και των τροχοφόρων προκρίνει ο Δήμος Καλαμπάκας με σειρά παρεμβάσεων που ήδη έχει δρομολογήσει.
Ειδικότερα χθες το πρωί με απόφαση του αρμοδίου επί των έργων Αντιδημάρχου κ. Κώστα Ράντου, συνεργεία του Δήμου με τους ανάλογους υπαλλήλους ξεκίνησαν την διαγράμμιση επί της οδού Τρικάλων όπου οι προϋπάρχουσες είχαν σβηστεί-αλλοιωθεί με το πέρασμα του χρόνου με συνέπεια να μην υπάρχει η δυνατότητα έγκαιρου εντοπισμού τους από τους διερχόμενους οδηγούς και να ελλοχεύει ανά πάσα στιγμή ο κίνδυνος για πρόκληση ατυχημάτων.
Έτσι τα συνεργεία του Δήμου και συγκεκριμένα του τομέα των Τεχνικών  Υπηρεσιών με την συνδρομή συνεργείου της Περιφέρειας ξεκίνησαν νωρίς το πρωί την κατασκευή των διαγραμμίσεων  στο τμήμα από ξενοδοχείο «ΔΙΒΑΝΗ» και την επομένη αφού στεγνώσει το χρώμα θα συνεχίσουν από το άλλο τμήμα του οδοστρώματος μέχρι την πλατεία Δημαρχείου.

Παράλληλα συνεργείο του Δήμου έχοντας προμηθευτεί άσφαλτο ξεκίνησε την επούλωση των πληγών που άφησε η χειμερινή περίοδος και ειδικότερα το κλείσιμο λακκουβών σε δρόμους της Καλαμπάκας όπου αυτές είχαν εντοπιστεί για την ασφαλή κυκλοφορία των τροχοφόρων.
Σύμφωνα με τον κ. Ράντο ανάλογες παρεμβάσεις θα γίνουν και σε όποιο άλλο σημείο της πόλης δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις ή έχουν αλλοιωθεί με το πέρασμα του χρόνου με απώτερο σκοπό και στόχο να υπάρχει αυτό που πραγματικά αρμόζει για έναν τουριστικό προορισμό και να δίνει την δυνατότητα στους δημότες αλλά και τους τουρίστες να κινούνται με ασφάλεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.