Τελευταίες Ειδήσεις

Την προστάτιδά τους Ζωοδόχο Πηγή γιόρτασαν οι υδραυλικοί των Τρικάλων


Με κάθε μεγαλοπρέπεια και τιμή γιόρτασαν την προστάτιδα τους Ζωοδόχο Πηγή, τα μέλη του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων. Το πρωί της Παρασκευής τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας και υψώματος στον ομώνυμο Ιερό Ναό στα Σαράγια, όπου παραβρέθηκαν όλα τα μέλη με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Νίκο Βαλομάνδρα.
Στη συνέχεια το Δ.Σ. του Συνδέσμου παρέθεσε γεύμα στην ταβέρνα «Μανούκας» στη Φήκη,  σε όλα τα μέλη και φίλους του Συνδέσμου μετά των οικογενειών τους, όπου όλοι διασκέδασαν μέχρι αργά το απόγευμα με αξιόλογη λαϊκή ορχήστρα παρέα με τους τραγουδιστές Μπάμπη Αντωνίου, Δημήτρη Παδιό και Πόπη Σφήνα, σ’ ένα μεσημεριανό γλέντι, όπου κυριάρχησε το κέφι και ο χορός. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Νίκος Βαλομάνδρας στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους για την παρουσία τους, τους παρουσίασε τις μελλοντικές δράσεις του Συνδέσμου, που αφορούν την έναρξη σεμιναρίωνστους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε συνεργασία με το ΑΚΕΘ και τη διοργάνωση ημερίδας σχετικά με την έλευση του φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα, με την συμμετοχή του ΤΕΕ Θεσσαλίας, του Δήμου Καλαμπάκας, και φυσικά αναφέρθηκε και στην επέκταση του φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα και την Πύλη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο Θανάσης Γιαννοτάκης, ο εκδότης της εφημερίδας «Διάλογος» και του περιοδικού «Ξένιος Θεσσαλός» δημοσιογράφος Δημήτρης Κρούπης και πολλοί ακόμα.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.