Τελευταίες Ειδήσεις

Ταρτάν αποκτά σύντομα το στάδιο Καλαμπάκας-Ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός






Ένα όνειρο πολλών ετών έρχεται να γίνει πραγματικότητα και μάλιστα σε σύντομα χρονικό διάστημα, αυτό της κατασκευής ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας όπως ανακοινώθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.
Ειδικότερα με συνέντευξη του στο Δημαρχείο Καλαμπάκας παρουσία των κ.κ. Μιχαλάκη, Σινάνη, Μπουτίνα εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και του ΣΚΑΜ ο κ. Αγοραστός εξήγγειλε ορισμένα  νέα έργα για την περιοχή μεταξύ των οποίων και η κατασκευή ταρτάν στο δημοτικό στάδιο  Καλαμπάκας καθότι όπως είπε πρόκειται για  έργο προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, που εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και σύντομα δημοπρατείται.
Πέραν αυτών ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ανακοίνωσε και τα έργα:
Βελτίωση της προσπελασιμότητας στις Μονές Χρυσίνου και Σιαμάδων
Δημιουργία κυκλικού κόμβου στην είσοδο της Διάβας (μετά από τη γέφυρα) με κατευθύνσεις προς Διάβα,  Αμπέλια και Καλαμπάκα και
Βελτίωση της ε.ο. Τρικάλων – Γρεβενών στο τμήμα Μουργκάνι – Δεσκάτη.
Ο κ. Αγοραστός έκανε ακόμη αναφορά σε σειρά έργων που υλοποιούνται  στον Δήμο Καλαμπάκας εκ των οποίων ορισμένα βρίσκονται στο στάδιο ολοκλήρωσης  μεταξύ των οποίων το Γηροκομείο της Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων και το Γεωλογικό Μουσείο στο Καστράκι που εγκαινιάζεται στις 23 Απριλίου όπως ανακοίνωσε ο κ. Μιχαλάκης.

Επί πλέον ο κ. Αγοραστός χαρακτήρισε απαράδεκτη την κατάσταση με την παραμονή του Μουσείο Θεόπετρας για μεγάλο χρονικό διάστημα κλειστό και διευκρίνισε πως η ασφαλτόστρωση εντός πολεοδομικού σχεδίου είναι αρμοδιότητα των δήμων και η Περιφέρεια δεν μπορεί να παρέμβει.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα επισκέφτηκε το Δημαρχείο και ο γνωστός προπονητής μπάσκετ Γιάννης Ιωαννίδης και πρώην υπουργός Αθλητισμού που είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον κ. Σινάνη και τους παρισταμένους καθότι βρέθηκε στην πόλη προσκεκλημένος του προπονητή του ΑΟΚ κ. Κωνσταντινίδη.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.