Τελευταίες Ειδήσεις

Πυροβολισμοί σε κλαμπ στον Πειραιά



Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Πειραιά, όταν άγνωστος αριθμός ατόμων (τουλάχιστον δύο) μπήκε σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ και άρχισε να πυροβολεί κατά του προσωπικού αλλά και των θαμώνων.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα στην Τρούμπα. Τότε, τουλάχιστον δύο άτομα βγήκαν από ένα νυχτερινό μαγαζί και κατευθύνθηκαν προς το γνωστό κλαμπ Frederica. Μπήκαν στο μαγαζί και, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τράβηξαν όπλο και άρχισαν να πυροβολούν στο δάπεδο, δίπλα στα πόδια των εργαζομένων και των θαμώνων που σοκαρισμένοι παρακολουθούσαν τα όσα απίστευτα εξελίσσονταν μπροστά στα μάτια τους. 


Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ανέφεραν ότι από τους πυροβολισμούς τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά στα πόδια και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Από την έρευνα των αντρών της ΕΛ.ΑΣ. στον χώρο του καταστήματος εντοπίστηκαν επτά κάλυκες καθώς και τρεις ναυτικές φωτοβολίδες.

Οι δράστες αναζητούνται. Πάντως, με δεδομένο το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι είναι πιθανό ένας από τους δράστες να είναι ένας από τους τρεις τραυματίες.


Τα αίτια που προκάλεσαν την συμπλοκή διερευνώνται... 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.