Τελευταίες Ειδήσεις

Νεαρός κυκλοφορούσε με όπλο στην Καλαμπάκα!

Την επέμβαση του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας προκάλεσε ομάδα νεαρών οι οποίοι κυκλοφορούσαν στην πόλη και ένας εξ αυτών κρατούσε ένα όπλο μαύρου χρώματος που παρέπεμπε σε καλάσνικοφ!
Βέβαια αυτό δεν το γνώριζε κανείς από τους ανυποψίαστους πολίτες που βρέθηκαν στο δρόμο τους ούτε αρκετά μικρά παιδιά που έπαιζαν την πλατεία Μητέρας προς την πλευρά των οποίων ο νεαρός έστρεψε κατ΄ επανάληψη το όπλο με αποτέλεσμα αυτά να τραπούν φοβισμένα σε άτακτη φυγή για να προστατευτούν.
Κατόπιν τηλεφωνήματος περιοίκου που αντιλήφθηκε το περιστατικό στο ΑΤ Καλαμπάκας έσπευσε άμεσα επί τόπου περιπολικό και λίγα λεπτά αργότερα εντόπισε την ομάδα των νεαρών οι οποίοι είχαν ανηφορίσει προς την Κοίμηση της Θεοτόκου και τον ένα εξ αυτών να κρατάει το επίμαχο όπλο στα χέρια του.
Αφού οι αστυνομικοί προέβησαν στον απαραίτητο έλεγχο και την διακρίβωση των στοιχείων τους συνάμα διαπίστωσαν ότι το όπλο ήταν ομοίωμα πραγματικού και επέβαλαν στον ιδιοκτήτη του να το λύσει και να το βάλει σε μια τσάντα προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.