Τελευταίες Ειδήσεις

Στην ΙΜ Βυτουμά ο κ. Θεόκλητος



Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε και φέτος η Ζωοδόχος Πηγή στην Ιερά Μονή Βυτουμά όπου ανήμερα τελέστηκε ο όρθρος και η πανηγυρική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητου.
Στο ιστορικό μοναστήρι που βρίσκεται στα ριζά του Κόζιακα έσπευσαν εκατοντάδες πιστών από την περιοχή για να προσκυνήσουν στη χάρη της Υπεραγίας Θεοτόκου και να λάβουν την ευλογία ενώ το κλίμα καθόλη τη διάρκεια της ακολουθίας ήταν άκρως κατανυκτικό.

Τον Σεβασμιότατο κ. Θεόκλητο πλαισίωσαν κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, πρωτοπρεσβύτερος, πατήρ Σωτήριος Χαρίσης ενώ σε σύντομη ομιλία του ο κ. Θεόκλητος ευχήθηκε σε όλους Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά και η χάρη της Παναγιάς να αγγίζει τις ψυχές όλων και να οδηγεί κάθε βήμα της ζωής μας.
Μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας από την αδελφότητα της Ιεράς Μονής Βυτουμά προσφέρθηκε στο αρχονταρίκι το παραδοσιακό κέρασμα σε όλους τους πιστούς που έσπευσαν να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν στη χάρη της Παναγιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.