Τελευταίες Ειδήσεις

Στο ΑΤ Καλαμπάκας 5 Γερμανοί για Higline στα Μετέωρα



Η αγάπη τους για το Higline και μάλιστα στον Μετεωρίτικο χώρο στάθηκε αφορμή για να βρεθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας πέντε Γερμανοί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πέντε συλληφθέντες-2 άνδρες και 3 γυναίκες-ως είθισται αφού εγκατέστησαν τα ανάλογα σχοινιά στους βράχους επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους άθλημα, κάτι που έγινε αντιληπτό με συνέπεια άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας  να σπεύσουν στο σημείο και να τους συλλάβουν.
Στη  συνέχεια οδηγήθηκαν στο ΑΤ Καλαμπάκας όπου κατόπιν των σχετικών διαδικασιών και διαβουλεύσεων της δικηγόρου τους κ. Χαρτοπούλου αφέθηκαν με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Ωστόσο για το θέμα που ως γνωστόν ένα χρόνο πριν είχε βρεθεί στην περιοχή η υπουργός Πολιτισμού κ. Κονιόρδου και συγκεκριμένα την πραγματοποίηση αυτοψίας και ενημέρωσης προκειμένου να προωθηθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα με αφορμή το εν λόγω περιστατικό ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ. Σιμορέλης σε επικοινωνία που είχε με την κ. Χαρτοπούλου την ενημέρωσε ότι κατόπιν συζήτησης που είχε με την κ. Κονιόρδου, αυτή τον πληροφόρησε ότι το Προεδρικό Διάταγμα «Θέσπιση χρήσεων και δραστηριοτήτων εντός του Ιερού χώρου των Μετεώρων» θα είναι έτοιμο μετά την Πασχαλινή περίοδο.
Οπότε αναμένονται και οι σχετικές εξελίξεις προκειμένου να σταματήσουν οι όποιες αντιπαραθέσεις για το θέμα και τις δράσεις γενικότερα στο χώρο των Μετεώρων.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.