Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ IFKKYOKUSHINHELLAS



Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018,στον Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας διεξήχθησαν οι καθιερωμένες εξετάσεις βαθμών των υποψήφιωναθλητών καθώς και ένα πολύ εποικοδομητικό τεχνικό σεμινάριο IFK Kyokushin,υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του αρχηγού και εκπροσώπου του IFK (InternationalFederationKyokushin)KarateHellas κ. Τρανίδη Στέφανου 5 Dan στο χώρο εκγύμνασης των αθλητών του συλλόγου Δεληγιάννη 12, Καλαμπάκα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τοπικός σύλλογοςαπό την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου (Σεπτ. 2017), είναι επίσημα μέλος του Ελληνικού IFK Kyokushin καράτε με έδρα του αρχηγείου στην Πτολεμαΐδα, καθώς και της Παγκόσμιας Οργάνωσης IFKμε έδρα στην Αγγλία.
Οι συμμετέχοντες αθλητές του συλλόγου αν και αρκετοί συμμετείχαν για πρώτη φορά σε εξετάσειςέδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με πείσμα, θέληση και αποφασιστικότητα στις οδηγίες του προπονητή για την σωστή εκτέλεση των τεχνικών που έπρεπε να επιδείξουν αφήνοντας ικανοποιητικές εντυπώσεις στον εκπρόσωπο-αρχηγό του IFKκιόκουσιν στην Ελλάδα.

Μετά τις εξετάσεις ακολούθησε επιλεκτικό 2ωρο σεμινάριο στους ενήλικους αθλητές, που σκοπό είχε τηντεχνική αναβάθμισηκαι ποιοτική εξέλιξη των αθλητών του συλλόγου.
O προπονητής ευχαρίστησε τον αρχηγό του Ελληνικού IFK Kyokushin karate κ. Τρανίδη Στέφανο που δίδαξε και ανέλυσε την ύλη καθώς και τις αγωνιστικές τεχνικές μάχης του κιόκουσιν καράτε και υποσχέθηκε συχνότερες παρόμοιες εκδηλώσεις και ημερίδες αναβαθμίζοντας τεχνικά και ποιοτικά τον σύλλογοτης πόλης μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.