Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη του Ολλανδού blogger Κο Corno Van den Berg στην Καλαμπάκα


Η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων  σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Πιερίας και το Δήμο Καλαμπάκας  φιλοξένησε σήμερα στην πόλη μας την Καλαμπάκα τον Ολλανδό bloggerΚοCornoVandenBerg.
Να σημειωθεί ότι το  blog του , amazingplaces.com αριθμεί πάνω από 200.000 followers-επισκέπτες καθώς και η σελίδα του στο facebook ξεπερνά τους 125.000 followers-επισκέπτες.
OΚος  CornoVandenBerg συνοδευόμενος από τον Κο Νικόλαο Δημητρίου , συνεργάτη της Πρόεδρου Ξενοδοχείων Ν. Πιερίας ΚαςΞυπτερά Ευαγγελίας ξεναγήθηκε στην περιοχή μας αλλά και στα Μετέωρα και δήλωσε ενθουσιασμένος από την περιοχή μας.

Επίσης προηγήθηκε και συνάντηση στο Τουριστικό Γραφείου του Δήμου Καλαμπάκας , όπου εκεί έλαβε χώρα συζήτηση με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων ΚοΓκόγκο Γεώργιο καθώς  και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τουρισμού Κο Δήμου Γεώργιο αλλά και το προσωπικό του Τουριστικού Γραφείου.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων ευχαριστεί την Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Πιερίας για την συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με απώτερο σκοπό την ανάδειξη και προβολή των περιοχών  μας καθώς και το προσωπικό του Τουριστικού γραφείου αλλά και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τουρισμού.


Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων .

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.