Τελευταίες Ειδήσεις

Κώστας Σκρέκας: Σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ομοψυχία για να μην έρθουν τα χειροτέρα!



          Μιλώντας στην βραδινή εκπομπή του kontrachannel«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, σχολίασε το ζήτημα της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών: « Το 2017 είχαμε ρεκόρ παραβιάσεων από την Τουρκία. Αμέσως μετά το κλείσιμο του 2017, είχαμε την απόπειρα βύθισης του ελληνικού λιμενικού σκάφους στα Ίμια και πριν από λίγες μέρες είχαμε το δυσάρεστο γεγονός των Ελλήνων στρατιωτικών για το οποίο κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήξει».

          Σε συνέχεια αυτού, ο κος Σκρέκας πρόσθεσε: « Αν η τουρκική δικαιοσύνη δικάσει τελικά και αποφασίσει με οποιοδήποτε αιτιολογικό να φυλακίσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς- κάτι που προφανώς όλοι απευχόμαστε-τι θα σήμαινε αυτό για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας, τι θα σήμαινε αυτό για το εθνικό μας φρόνημα και τι θα σήμαινε αυτό για την από εδώ και πέρα πορεία της ελληνικής οικονομίας σε σχέση και με τις πιέσεις που θα δέχεται από τους Τούρκους; Δεδομένου ότι όπως φαίνεται οι Τούρκοι υλοποιούν ένα στρατηγικό σχέδιο το οποίο είχανε πολύ καλά οργανώσει».
          Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, ο κ. Σκρέκας είπε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον όγδοο χρόνο μιας οικονομικής κρίσης που την έχει κάνει οικονομικά πολύ ευάλωτη, με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια  να μην έχει προχωρήσει σε ανανέωση εξοπλισμών και οι συντηρήσεις να γίνονται οριακά, ενώ από την άλλη  το πολιτικό σύστημα με τις επιλογές της Κυβέρνησης παρουσιάζεται διχασμένο.
          Κλείνοντας, ο Κώστας Σκρέκας τόνισε ότι «στα κόμματα πρέπει να πρεσβεύσει η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η ομοψυχία για να μην έρθουν τα χειρότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.