Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήρια επιστολή Σοφίας Δρούγκα


Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Καλαμπάκας , αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω:
το Δήμαρχοκ. Χρήστο Ν. Σινάνη, για την τιμή και εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και για τη στήριξη και τη βοήθεια του κατά τη διάρκεια της θητείας μου.
Το Γενικό Γραμματέα του Δήμου, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου, τους συναδέλφους μου Αντιδημάρχους και Συμβούλους της Τοπικήςαυτοδιοίκησης 1ου και 2ου βαθμού καθώς  και τους δημοτικούς υπαλλήλους για τη δημιουργική συνεργασία που είχαμε.
Τους Διευθυντές:Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και των Σωμάτων ασφαλείαςτου Νομού μας για την εποικοδομητική μας συνεργασία.
Τους Διευθυντέςκαι εκπαιδευτικούςτων Σχολείων του Δήμου μας, τους προέδρους και μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων,όλουςόσους εθελοντικά συμβάλλαν στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, αλλά και όλους όσους συνεργαστήκαμεάψογακατά τη διάρκεια της θητείας μου.

Τα Μ. Μ. Ε του Νομού για τη διαρκή προσπάθεια ανάδειξηςολων των εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου μας.
Θα ήθελα να ευχηθώ απο καρδιάςστους νέους Αντιδημάρχους να έχουνμια καλή και δημιουργική θητεία και είμαι στη διάθεσή τους σε ότι κι αν χρειαστούν.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά όλους όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους στις περασμένες εκλογές και μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστώ και να προσφέρω για το καλό του Δήμου μας. Ελπίζω και από τη θέση της Αντιδημάρχου να δικαίωσα την επιλογή  τους. !




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.