Τελευταίες Ειδήσεις

Στην Καλομοίρα ο κ. Θεόκλητος


Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε η ακολουθία της Δ΄ Στάσης των χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμοίρας χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητου.
Την ακολουθία παρακολούθησαν όλοι ανεξαιρέτως οι κάτοικοι του χωριού τιμώντας με την παρουσία τους και την άφιξη του Σεβάσμιου Ποιμενάρχη ο οποίος από της ενθρονίσεως του έχει πραγματοποιήσει και πραγματοποιεί επισκέψεις και ακολουθίες σε όλα τα χωριά και τις ενορίες της Μητροπόλεως με σκοπό να γνωριστεί με τις τοπικές κοινωνίες και να αναπτυχθεί μια σχέση αγάπη μεταξύ τους.

Σημειώνεται ότι μετά το πέρας των χαιρετισμών ο κ. Θεόκλητος χειροθέτησε πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο του χωριού, πατέρα Ιωάννη Λατσάρα και αναφέρθηκε στο ήθος του κληρικού και για την τιμή που του έκανε όπως είπε η Μητέρα μας εκκλησία χαρίζοντάς του, το οφφίκιον του πρωτοπρεσβυτέρου.
Εμφανώς συγκινημένος ο πατήρ Ιωάννης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων για την τιμή και διαβεβαίωσε ότι με πίστην Θεού θα συνεχίσει το έργο του.
Ακολούθως ο κ. Θεόκλητος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της Καλομοίρας και να ανταλλάξουν ευχές.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.