Τελευταίες Ειδήσεις

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών & Μετεώρων κ. Θεόκλητος


Την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις  7 μ.μ θα  τελέσει την ακολουθία της   Β΄ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου   εις  τον   Ιερόν  Ναόν Αγ. Γεωργίου Χρυσομηλιάς.       
Την Β΄ Κυριακή των νηστειών (Αγ. Γρηγορίου του Παλαμά) , 4 Μαρτίου, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον , θ τελέσ τν Θείαν Λειτουργίαν και θα ομιλήσει  εις τον   Ιερόν Ναόν Αγ. Νικολάου Σπαθάδων.

      
         
                                                              ΤΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΜΑΣ
                          
                Ὁ Πρωτοσύγκελλος Ἀρχιμ. Νήφων Καψάλης
                  Την Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα 5 μ.μ. θα τελέσει την ακολουθία της  Β΄ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου εις την Ιερά Μονή του Μεγάλου Μετεώρου
                   Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει  εις την Ιερά Μονή του Μεγάλου Μετεώρου



Ανακοίνωση
Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων στην προσπάθειά της να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία  στους εργαζομένους και στους νέους που έχουν φροντιστήρια , να συμμετέχουν  της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρεται την περίοδο της   Μεγάλης Τεσσαρακοστής   με την ακολουθία των  Χαιρετισμών της Παναγίας
θα πραγματοποιείται και Δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος   κάθε Παρασκευή 21.00 – 22.00.

            
                                            
                                              ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΝΕΩΝ 18-38 ΕΤΩΝ
           
      Κάθε Τρίτη, 8:30-10 μ.μ., θα πραγματοποιείται  εβδομαδιαία σύναξη νέων, ηλικίας από 18-38 ετών.
      Τα θέματα συζήτησης, θα δίνουν την Ορθόδοξη άποψη σε φλέγοντα, τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, μέσα σε έναν ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο που αποδομεί σταδιακά αξίες και θεσμούς.
Τόπος συναντήσεων: υπόγεια αίθουσα γραφείων Ιεράς Μητροπόλεως, απέναντι απ’ το 2ο Δημοτικό σχολείο. Είσοδος απ’ την πλαϊνή πόρτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.