Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος



Την Κυριακή των Βαϊων το πρωϊ θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον , θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον   Ι. Ναό Κοιμ. ΘεοτόκουΟξυνείας.
Το Βράδυ και ώρα 7:30  θα χοροστατήσει   κατά τη ακολουθία του Νυμφίου στον Ενοριακό Ι. Ναό  Αγ. Νικολάου Αγιοφύλλου.
Την Μεγ. Δευτέρα το βράδυ και ώρα 7:00 μ.μ.θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στην Ιερά Μονή Αγ. Θεοδώρων.
Την Μεγ. Τρίτη το βράδυ και ώρα 7:30μ.μ. θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον ενοριακό Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου Αγναντιάς.
Την Μεγ. Τετάρτη το πρωϊ και ώρα 10:00 π.μ. θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Ιερά ΜονήΚοιμ. Θεοτόκου Σταγιάδων.
Την Μεγ. Τετάρτηκαι ώρα 4:00 μ.μ.θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Ιερά Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Βυτουμά.
Την Μεγ. Τετάρτη το βράδυ και ώρα 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νιπτήρος στον ενοριακό Ι. Ναό Αγ. Αθανασίου Σαρακίνας.
Την Μεγ. Πέμπτη το πρωϊ και ώρα 6:30 π.μ.θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Αγ. Βαρβάρας Ρουσάνου.
Την Μεγ. Πέμπτη το βράδυ και ώρα 7:00 μ.μ.θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Αχράντων Παθών του Κυρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό  Αγ. Βησσαρίωνος.

Την Μεγ. Παρασκευή το πρωϊ και ώρα 8:00 π.μ.θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων ωρών και  του Εσπερινού της  Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό  Αγ. Βησσαρίωνος.
Την Μεγ. Παρασκευή  το βράδυκαι ώρα 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος και στη συνέχεια θα προστεί της περιφοράς του Επιταφίου.
Το Μεγ. Σάββατο το πρωϊ και ώρα 6:00π.μ.θατελέσει την πρώτη Ανάσταση στην Ιερά Μονή Αγ. Στεφάνου.
Το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 11:00 μ.μ.θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Αναστάσεως και θα λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος.
Την Κυριακή του Πάσχα το απόγευμα και ώρα 6:30θα χοροστατήσει κατά τον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος, όπου η ένδυσις του Αρχιερέως παρουσία των Αρχών του τόπου μας, θα γίνει στην αίθουσα των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως και κατόπιν θα κατευθυνθούν, Κλήρος και Λαός, προς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Βησσαρίωνος, όπου θα τελεστεί ο Εσπερινός της Αγάπης και θα αναγνωσθεί το Ιερόν Ευαγγέλιον στα Ελληνικά , Λατινικά, Αγγλικά , Ρουμανικά, Ιταλικά και Αραβικά. Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατοςθα διανείμει τα Πασχάλια αυγά εις τους πιστούς.
Την Δευτέρα της Διακαινησίμου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει στον Ενοριακό Ι. Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Καλαμπάκας.
Ὁ ΠρωτοσύγκελλοςἈρχιμ. Νήφων Καψάλης
Θα τελέσει όλες τις Ιερές Ακολουθίες τις Μεγάλης Εβδομάδας στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετώρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.