Τελευταίες Ειδήσεις

Πρόσληψη γιατρού στο Δήμο Καλαμπάκας



Ο Δήµος Καλαµπάκας ανακοινώνει την πρόθεση του ∆ήµου Καλαµπάκας να συνάψει µία (1) σύµβαση µίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών του ∆ήµου, µε αντικείµενο την παρακολούθηση της σωµατικής υγείας των βρεφών και νηπίων που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθµούς του ∆ήµου µας, που έχουν ενταχθεί στη χρηµατοδοτούµενη από το ΕΣΠΑ δράση «Εναρµόνιση Επαγγελµατικής και Οικογενειακής Ζωής έτους 2017-2018», µε σκοπό τη διασφάλιση της υγείας τους και την αποφυγή επιδηµιών κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Πτυχίο ή δίπλωµα Ιατρικής ΑΕΙ ή το οµώνυµο πτυχίο ή δίπλωµα Ε.Α.Π. (ΑΕΙ) ή Π.Σ.Ε. (ΑΕΙ) της ηµεδαπής ή ισότιµος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ηµεδαπής ή αλλοδαπής
Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλµατος
Άδεια χρησιµοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας Παιδιάτρου
Βεβαίωση ιδιότητας µέλους Ιατρικού Συλλόγου
Εκπλήρωση της υποχρεωτικής άσκησης υπηρεσίας υπαίθρου, αποδεικνυόµενη µε βεβαίωση του Υπουργείου Υγείας ή Βεβαίωση του ιδίου Υπουργείου ότι δεν απαιτείται


ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 25 έως 65 ετών.
Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
Να µην έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα  ( καταδίκη, υποδικία, δικαστική συµπαράσταση).
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Αίτηση
Φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών των απαιτούµενων προσόντων
Φωτοαντίγραφο ταυτότητας
Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συµπαράσταση).
Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
Η κατάταξη των υποψηφίων και η επιλογή θα πραγµατοποιηθεί σύµφωνα µε το βαθµό του Πτυχίου ή του διπλώµατος Ιατρικής ΑΕΙ.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Καλαµπάκας, Ευθ. Βλαχάβα 1, Τ.Κ. 42200 Καλαµπάκα, απευθύνοντάς την στο Πρωτόκολλο του ∆ήµου, υπόψιν κας Μέλλιου Βάιας (τηλ. επικοινωνίας: 2432350216).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.