Τελευταίες Ειδήσεις

Ρεκόρ συμμετοχών στον 11ο ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος»



Με ρεκόρ συμμετοχών δόθηκε η εκκίνηση στον 11ο ημιμαραθώνιο δρόμο «Θανάσης Σταμόπουλος» την Κυριακή 11 Μαρτίου από την Καλαμπάκα καθώς ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των διοργανωτών.
Με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας και φόντο τους επιβλητικούς βράχους της Μετεωρίτικης πολιτείας σε ρόλο αφέτη ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός αφού προηγουμένως απηύθυνε το καλωσόρισμα ευχήθηκε σε όλους καλό αγώνα και τερματισμό παρουσία του  Δήμαρχου Καλαμπάκας κ. Σινάνη, του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Μιχαλάκη και εκπροσώπων τοπικών αρχών, φορέων και πολιτών δόθηκε το σύνθημα για την έναρξη του αγώνα και τερματισμό τον κέντρο των Τρικάλων.
Σημειωτέον ότι οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο με δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας καταδεικνύοντας πλέον ότι , ο ημιμαραθώνιος δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος» συγκαταλέγεται ανάμεσα στους «μεγάλους» αγώνες δρόμου της χώρας.

Υπενθυμίζεται πως ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργάνωσε το 2008 τον πρώτο ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου από την Καλαμπάκα στα Τρίκαλα δίνοντας του το όνομα του ιδρυτικού του μέλους, Θανάση Σταμόπουλου για να τιμήσει τη μνήμη του και με την πάροδο των χρόνων ο αριθμός των συμμετοχών παρουσίασε ανοδική πορεία.
Κατά συνέπεια οι διοργανωτές πέραν των ευσήμων που δικαιολογημένα τους απονέμονται θα πρέπει να αισθάνονται βέβαιοι πως του χρόνου οι συμμετοχές θα είναι ακόμη περισσότερες.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.