Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί την τράπεζα Eurobank να αυξήσει στα Τρίκαλα τα Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜs)

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε επιστολή προς τη διοίκηση της Eurobank Εργασίας Α.Ε. ζητώντας επιπλέον μηχανήματα ATMs. Η επιστολή έχει ως εξής:
  Όλοι μας βιώσαμε την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που δημιουργήθηκε στην αγορά με την επιβολή των capital controls και τα ανυπέρβλητα εμπόδια στις τραπεζικές συναλλαγές. Με την πάροδο του χρόνου και την εξοικείωση των πολιτών στον «νέο τρόπο» συναλλαγών τα προβλήματα περιορίστηκαν αλλά σε καμία περίπτωση δεν λύθηκαν. Μεγάλο βάρος στην καθημερινότητα όλων όπως ήταν αναμενόμενο δόθηκε στα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜs) ως ο αμεσότερος τρόπος συναλλαγής.
Ακόμα και σήμερα στην πόλη μας ο τρόπος αυτός δεν έχει αλλάξει, τα ΑΤΜS εξυπηρετούν πάρα πολλούς πολίτες και οι ουρές είναι καθημερινό φαινόμενο. Ωστόσο η απόφασή σας για κλείσιμο του καταστήματος στην οδό Στρατηγού Σαράφη 13 (Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο) και η παύση του ΑΤΜ αποτελεί έκπληξη και δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Όπως είναι προφανές, για τον πληθυσμό των Τρικάλων, περίπου 90.000, τα τρία (3) μηχανήματα των αυτόματων συναλλαγών της Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε. δεν είναι αρκετά ώστε να εξυπηρετούν το κοινό. Επιπλέον, με τις καθυστερήσεις που προκαλούν, στερούν χρόνο από τους καταναλωτές και χρήμα από την αγορά.
Γι’ αυτό τον λόγο σας καλούμε να αυξήσετε τα μηχανήματα ΑΤΜ στην πόλη μας, προκειμένου να συνεχιστούν απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα οι συναλλαγές του κοινού με την τράπεζά σας, διευκολύνοντας ταυτόχρονα και τις επιχειρήσεις της περιοχής.



ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.