Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχές το κυνήγι θησαυρού στην Καλαμπάκα-Οι κανταδόροι σεργιάνισαν ξανά στους δρόμους




Παρελθόν αποτελεί το 9ο και 7ο  κυνήγι του θησαυρού που έληξε με επιτυχία στην Καλαμπάκα με διοργανωτή το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» που έδωσε ακόμη μια χρονιά χρώμα και ενδιαφέρον στις αποκριάτικες εκδηλώσεις.
Οι κυνηγοί, μικροί-μεγάλοι έδωσαν το ραντεβού τους στην πλατεία Ρήγα Φεραίου το μεσημέρι του Σαββάτου απ΄ όπου ξεκίνησε κατόπιν των τελευταίων οδηγιών από την κ. Κουτσαλιάρη εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής η περιπέτεια και η αναζήτηση του θησαυρού στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης.
Οι ομάδες με καλή συνεργασία αλλά και πολύ τρέξιμο έδωσαν τον δικό τους αγώνα στην αναζήτηση του θησαυρού τον οποίο τελικά βρήκαν πρώτοι οι «Σκληροπυρηνικοί» για το 9ο κυνήγι και η ομάδα «Ρουκ Ζουκ» για το 7ο.
Οι διοργανωτές έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στους νικητές και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με ευχές για καλές απόκριες και καλή σαρακοστή.


Βέβαια οι εκδηλώσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου συνεχίστηκαν το βράδυ με τους κανταδόρους που ξεκίνησαν από την πλατεία Δημαρχείου και σεργιάνισαν στους δρόμους της πόλης με τραγούδια και παραδοσιακές καντάδες αλλά και χορούς καδ΄ όδόν προς την πλατεία Ρήγα Φεραίου όπου στήθηκε ένα μικρό γλέντι από τους παριστάμενους.
Ευχάριστη νότα ωστόσο στις φετινές εκδηλώσεις αποτέλεσαν οι τρεις Καλαμπακιώτισσες που ταξίδεψαν όσους τις αντίκρισαν σε μια άλλη εποχή με τις πανέμορφες στολές τους ως κυρίες εποχής, δίνοντας συνάμα και ένα μήνυμα σε εκείνους που διαχειρίζονται τον πολιτισμό στην περιοχή ότι υπάρχει διάθεση προσφοράς και συνεργασίας….














Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.