Τελευταίες Ειδήσεις

Κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Καλαμπάκας


Μηνύματα νίκης και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τους πολίτες έστειλαν τα στελέχη της ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας το μεσημέρι της Κυριακής.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ» ενώ την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης Ζώτος και ακολούθησε η κοπή της από τον πρόεδρο κ. Γεωργίου και τον ομόλογό της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Μπαγιώτη.
Στην εκδήλωση τελικά δεν παρέστη ο πρώην υπουργός κ. Σταϊκούρας καθότι ένα πρόβλημα υγείας του πατέρα του που νοσηλεύεται από το απόγευμα του Σαββάτου σε νοσοκομείο τον εμπόδισε να είναι παρών αλλά έστειλε μήνυμα που ανάγνωσε ο κ. Γεωργίου.

Σε σύντομη ομιλία-χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας κ. Γεωργίου έδωσε ευχές για μια καλή χρονιά για όλους και την πατρίδα και αναφέρθηκε στο θέμα της NOVARTIS μέσω του οποίου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λασπολογεί εναντίον πολιτικών προσώπων χωρίς αποδείξεις υποβαθμίζοντας ταυτόχρονα το μεγάλο θέμα των Σκοπίων και της ονομασίας.
Καταλήγοντας ο κ. Γεωργίου κάλεσε όλους να βρίσκονται σε ετοιμότητα και ενωμένοι καθώς σύντομα η ΝΔ θα έλθει στην εξουσία για το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων.
Χαιρετισμούς απεύθυναν επίσης ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης, ο Αναπληρωτής Οργανωτικού κ. Γιτούδης, ο Βουλευτής κ. Σκρέκας , ο π. βουλευτής-νομάρχης κ. Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος της  ΝΟΔΕ κ. Μπαγιώτης, η πολιτευτ΄ς κ. Λασπά και ο Τομεάρχης Οργανωτικού κ. Καρδούλας.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.