Τελευταίες Ειδήσεις

Στην Καλαμπάκα ο Γιώργος Παπανδρέου




Σην Καλαμπάκα βρίσκεται από νωρίς το βράδυ της Κυριακής ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και  συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο του υποψηφίου βουλευτή Κώστα Φαμίση, το οποίο επέλεξε να διανυκτερεύσει.
Ο κ. Παπανδρέου έφθασε με άκρα μυστικότητα στο ξενοδοχείο «KOSTA FAMISI” συνοδευόμενος από τον ιδιαίτερό του κ. Ελενόπουλο και την προσωπική του φρουρά η οποία ενισχύθηκε και από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας της ΑΔ Τρικάλων.
Ο πρώην πρωθυπουργός αύριο Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ θα είναι ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο με θέμα «Η Ελλάδα στην Ευρώπη και στον κόσμο».

Ο κ. Παπανδρέου που αναμένεται να αναχωρήσει αύριο το πρωί και στο πρόγραμμά του εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν θα επισκεφτεί τα Μετέωρα και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στη γειτονική Λάρισα όπου θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση.
Σημειώνεται ότι τον πρώην πρωθυπουργό κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης του και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Κώστας Φαμίσης με τον οποίο είχαν ολιγόλεπτη κα εγκα΄ρδια συζήτηση και στη συνε΄χεια ανέβηκε στο δωμάτιο του προκειμένου να αναπαυθεί και να προετοιμάσει την ομιλία του ενώ έγινε αντιληπτός και από κάποιους περαστικούς κατά την είσοδό του στο κατάλυμα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου κατέβηκε γύρω στις 10 το βράδυ και είχε συνάντηση με στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ και ειδικότερα τους Σωτήρη Μπλέτσα, Θωμά Χαχάμη και Νίκο Λιούτα που τον περίμεναν στο σαλόνι του ξενοδοχείου και στη συνέχεια βγήκε για φαγητό σε κάποια ταβέρνα της περιοχής.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.