Τελευταίες Ειδήσεις

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-Μια γλυκόπικρη κωμωδία από την Ιταλία



Με μια ταινία που κινείται ανάμεσα στην κωμωδία και την ανθρώπινη διάσταση στις καθημερινές ιστορίες, συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων. Η ιταλική κωμωδία «Πρόσκληση σε δείπνο γνωριμίας» προβάλλεται την ερχόμενη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο αποκριάτικο θεματικό πάρτι στις 16 Φεβρουαρίου, με θέμα τη Eurovision!
ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο χρόνος σταματά, όταν οι τρεις κόρες του Σάντρο Λάντσα, μια στη Ρώμη, η άλλη στη Μαδρίτη κι η τρίτη στο Παρίσι, λαβαίνουν ένα επείγον τηλεφώνημα να τρέξουν στον «άρρωστο» πατέρα. Ο πάλαι ποτέ δημοφιλής σταρ της τηλεόρασης, ο οποίος πλέον παρακαλεί για μικρο-ρολάκια σε φτηνές σαπουνόπερες, αποσβολώνει τους πάντες με μια, σχεδόν επιτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας. Όλοι νιώθουν την ανεξήγητη ώθηση να συναντηθούν στην υπερπολυτελή βίλλα της Μπέτυ στη Ρώμη, χωρίς καθυστέρηση και με ένα σχέδιο να εξυφαίνεται

 ΚΡΙΤΙΚΗ
Συνδυάζοντας τη λιτότητα και το βάθος, την ειρωνεία και την πικρία, ο Avati αποδίδει μια αξιόπιστη ιστορία και αποκτά τέλειες εμφανίσεις από Ιταλούς stars, με προεξάρχουσα τη Νέρθ. Το μοναδικό τους σύνολο αποκαλύπτει, με λαμπρό τρόπο, όλα τα συναισθήματα, τις φροντίδες, τους φόβους και τις αποτυχίες της οικογένειας, αλλά και την απολύτρωση και την ελπίδα των ανθρώπων. Η ταινία μας προσκαλεί να γελάσουμε και να σκεφτούμε, ακροβατώντας ανάμεσα στο τραγικό και το κωμικό, πάνω σε μια ιστορία που απεικονίζει έναν μικροκοσμικό περίγυρο με τρυφερότητα και νοσταλγία, που αποδεικνύει ότι η ζωή αξίζει πάντα να τη ζήσει κανείς.  


Info
·         Τίτλος: «Πρόσκληση σε δείπνο γνωριμίας» (LA CENA PER FARLI CONOSCERE - (A Dinner For Them To Meet
·         Σκηνοθεσία: Πούπι Αβάτι
·         Σενάριο: Πούπι Αβάτι
·         Πρωταγωνιστούν: Ντιέγκο Αμπανταντουόνο, Βανέσα Ινκοντράδα, Βιολάντε Πλασίντο, Φραντσέσκα Νέρι, Ινές Σαστρ
·         Ετος: 2007
·         Διάρκεια: 96'
·         Χώρα: Ιταλία
·         Γλώσσα: Ιταλικά



ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΠΟΣΟ
Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, στον δημοτικό κινηματογράφο, μύλος Ματσόπουλου
Ωρα έναρξης: 21.45
Εισιτήρια: Κάρτα μέλους 20 ευρώ (10 ευρώ για άνεργους/φοιτητές) συν 2 ευρώ ανά ταινία. Μη μέλη 5 ευρώ.


Δείτε το τρέιλερ στον παρακάτω σύνδεσμο
https://www.youtube.com/watch?v=IzbUoScWgDc


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.