Τελευταίες Ειδήσεις

Κοπή πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Τρικάλων



Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ένωση  Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων το βράδυ της Δευτέρας στο Ξενοδοχείο «Διβάνης», παρουσία του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κκ Δριτσέλη και  Σιμορέλη,  του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού και των Δημάρχων Καλαμπάκας και Τρικάλων κ. Σινάνη και Παπαστεργίου, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων και μελών της.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με  χαιρετισμό ττου Προέδρου κ. Σωτηρίου Φαμίση και των μελών της διοίκησης κ.κ. Γκόγκου και Νικολογιάννη αλλά και ο κ. Χρήστος Πετρέας σύμβουλος της τοπικής ένωσης.
Χαιρετισμούς απεύθυναν επίσης οι Βουλευτές κ.κ. Δριτσέλη και Σιμορέλης, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ράντος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου, ο Αντιπερειφερειαρχης Τουρισμού κ. Μπουτίνας, οι πολιτευτές κ, Βλαχογιάννης και Ταμήλος, και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος   αφού ευλόγησε την πίτα ευχήθηκε σε όλους τους ξενοδόχους, να έχουν μια καλή και ευλογημένη χρονιά τονίζοντας ότι ο ίδιος και η τοπική εκκλησία θα βρίσκονται κοντά τους, προς όφελος της περιοχή και της ανάπτυξης της.
Ακολούθησε η βράβευση των πρώην προέδρων της Ένωσης ξενοδόχων ν. Τρικάλων οι οποίοι τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σωματεί και ειδικότερα οι κ. κ. Κώστας Φαμίσης, Νικόλαος Κουρέλης, Γιάννης Κουρούπας και Σάββας Αντωνιάδης.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε επίσης και η οικογένεια «Διβάνη» για την προσφορά της στον τόπο και την ανάπτυξη του τουρισμοού ενώ το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου κ. Θεόδωρος Τσιρακίδης.
Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας  διανθίστηκε μουσικά με την συνδρομή  ορχήστρας που διασκέδασε τους παρισταμένους ενώ το φλουρί κέρδισε ο κ. Γεώργιος Γάτσιας, ο όποιος κέρδισε ένα ταξίδι, προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων.












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.