Τελευταίες Ειδήσεις

Στο Ετήσιο Κυνηγετικό Αντάμωμα Γιαννόπουλου ο Κώστας Πατέρας


 Έγινε την περασμένη Κυριακή, στο Περίβλεπτο Φθιώτιδας, το 20ο Αντάμωμα, που το διοργάνωσαν ο Όμιλος Φίλων του Αθανασίου Γιαννόπουλου η «κοινωνική παρέμβαση και Δράση» και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι Φθιώτιδας.
            Παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες εκατοντάδες κυνηγοί και φίλοι του πρώην Υπουργού Υγείας, Θανάση Γιαννόπουλου, ήρθαν από όλη την Λαμία για να δώσουν το κυνηγετικό αλλά και το πολιτικό «Παρών», σ’ ένα υπαίθριο αλλά άριστα οργανωμένο χώρο.

            Επίσης παρευρέθηκαν ο Αντινομάρχης Λαμίας, πρώην και νυν Δήμαρχοι της περιοχής, πολιτευτές, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Έπεσαν, στον αέρα εκαντοντάδες πυροβολισμοί από κυνηγετικές καραμπίνες και όλοι τους απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα, που είχαν προετοιμασθεί από ειδικούς ανθρώπους καθώς και το τσίπουρο και τα ντόπια κρασιά.
            Την συγκέντρωση, όπου κόπηκε και η Βασιλόπιττα, χαιρέτησαν ο Θανάσης Γιαννόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευθ.Καραϊσκος, ο Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης, ο Δήμαρχος Μακρακώμης Ευθ.Παπαευθυμίου, ο Πολιτευτής Βοιωτίας Γιαννάκης Μιχάλης και ο πολιτευτής Τρικάλων και αδελφικός φίλος του Υπουργού Κώστας Πατέρας.

            Η επόμενη συνάντηση θα γίνει την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου του 2019. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.