Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχής ο χορός της Θεόπετρας


Ξεφάντωσαν παραδοσιακά το βράδυ του Σαββάτου τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας στον ετήσιο χορό του.
Η εκδήλωση η οποία στέφθηκε με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «ΤΣΙΚΑΡΗΣ» η αίθουσα του οποίου κατακλύστηκε από μέλη και φίλους του δραστήριου συλλόγου για μια μοναδική βραδιά.
Τους παριστάμενους καλωσόρισαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παπακώστας και μέλη της διοίκησης στους οποίους μαζί με τις ευχαριστίες τους για την ανταπόκριση ευχήθηκαν και καλή χρονιά τονίζοντας ότι η στήριξη τους αποτελεί το εφαλτήριο για την συνέχιση του έργου του συλλόγου.
Ο κ. Παπακώστας αναφέρθηκε εν τάχει και στις δραστηριότητες του συλλόγου από της συστάσεως του μέχρι σήμερα και διαβεβαίωσε ότι διοίκηση και μέλη θα συνεχίσουν να εργάζονται για την διατήρηση των ηθών και εθίμων της περιοχής τους.
Ακολούθησε η εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου που απέδωσαν θαυμάσια χορούς και τραγούδια και αμέσως μετά η πίστα γέμισε από τους παριστάμενους που το γλέντησαν μέχρις τις πρώτες πρωινές ώρες.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.