Τελευταίες Ειδήσεις

Η Ιοκάστη δοκιμάζει το νομόΤρικάλων.

 


Έως και μισό μέτρο φτάνει το ύψος του χιονιού σε ορισμένες περιοχές στα ορεινά του νομού Τρικάλων, σε υψόμετρο πάνω από 800 μέτρα. 
«Από το περασμένο βράδυ συνδράμουν 24 μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στην αντιμετώπιση της επέλασης του χιονιά», δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.
Στα πεδινό τμήμα του νομού υπάρχει έντονη βροχόπτωση, έχει ανέβει η στάθμη των ποταμών, ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, η όλη κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο.
Στα 40 εκατοστά το χιόνι στο Περτούλι

Η Πολιτική Προστασία του Νομού Τρικάλων που είχε τεθεί σε επιφυλακή, επιχειρεί σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου όπου υπάρχουν κατολισθήσεις βράχων στο οδόστρωμα και στην απομάκρυνση του χιονιού, ενώ περισσότερη ανησυχία υπάρχει για τον όγκο του νερού στο παραποτάμιο σύστημα που αναμένεται να προκαλέσει τα συνήθη προβλήματα με υπερχειλίσεις στα όρια Τρικάλων-Καρδίτσας και στην περιοχή της Φαρκαδόνας όπου απουσιάζουν δεκαετίες τώρα, έργα αντιπλημμυρικής προστασίας των περιοχών αυτών.
Στην ορεινή Καλαμπάκα αρκετά χωριά έχουν ντυθεί στα λευκά ενώ η κακοκαιρία προκάλεσε και προβλήματα...ως συνήθως στην λήψη του σήματος τηλεοπτικών σταθμών με συνέπεια το μαύρο να αφήσει χωρίς TV τους πολίτες που για άλλη μια φορά αγανακτούν με την ανικανότητα των αρμοδίων να δώσουν λύση σε ένα ζήτημα που προκαλεί και το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.