Τελευταίες Ειδήσεις

Με την Ντέμη η έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Καλαμπάκα


Έχοντας σύμμαχο τον καλό καιρό και με την παρουσία των ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Καλαμπάκα με την συναυλία της ταλαντούχας τραγουδίστριας Ντέμη.
Έτσι στις 20.30 η πλατεία Ρήγα Φεραίου απέκτησε ζωή με την παρουσία των συμμετεχόντων στο 9ο και 7ο αντίστοιχα κυνήγι του θησαυρού αλλά και πολλών μικρών και μεγάλων φίλων της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας.
Τους παριστάμενους καλωσόρισε η αρμόδια αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Δρούγκα  εκ μέρους του Δήμου ευχόμενη καλές απόκριες και καλή διασκέδαση με τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη αναγγελθεί.

Ακολούθως  η κ. Όλγα Κουτσαλιάρη εκ μέρους του Θεατρικού Εργαστηρίου «Επί Σταγών» που έχει και φέτος την ευθύνη διοργάνωσης του κυνηγιού του θησαυρού έδωσε οδηγίες για το κυνήγι σε όλες τις ομάδες παραδίδοντάς τους και από ένα φάκελο με σχετικό υλικό χρήσιμο για το παιχνίδι και παρουσίασε τη Ντέμη η οποία  εμφανίστηκε στη σκηνή με τους συνεργάτες της και άρχισε ένα πρόγραμμα με γνωστές της επιτυχίες που δεν άργησε να ξεσηκώσει το κοινό και ιδιαίτερα τη νεολαία.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.