Τελευταίες Ειδήσεις

Κοπή πίτας από το Χορευτικό όμιλο «Μετέωρα»


Με πολλές ευχές και άπειρες…στροφές ο Χορευτικός όμιλος «Μετέωρα» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία μελών και εκπροσώπων του Δήμου το μεσημέρι της Κυριακής.
Στον όμορφο και ζεστό χώρο της ταβέρνας «Πλατάνια» στη Διάβα σε ελάχιστο χρόνο δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από τα μέλη του ομίλου που αριθμεί πλέον 31 συναπτά χρόνια συνεχούς λειτουργίας και παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνο.
Με γνώμονα πάντα την αγάπη για την παράδοση και τον τοπικό πολιτισμό ο όμιλος έχει να επιδείξει πλούσιο έργο και δράση που τον έχουν καταστήσει γνωστό ανά την επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό καθώς αποτελεί ένα γνήσιο εκφραστή της τοπικής παράδοσης και το πολιτισμού διατηρώντας άσβεστη της φλόγα διατήρησης των παραδοσιακών χορών σε μικρούς και μεγάλους ενώ συνεχώς αποκτά και νέα μέλη.

Παλιοί και νέοι χορευτές αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες ενώ την κοπή της βασιλόπιτας έκανε  ο υπεύθυνος των χορευτικών τμημάτων  κ. Γιάννης Δήμας με την Δημοτική Σύμβουλο κ. Λίλα Μπαντέκα-Νάνη που έδωσε με τη σειρά της ευχές με την διαβεβαίωση ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους.

Η εκδήλωση  έκλεισε όπως άλλωστε ήταν λογικό και αναμενόμενο με παραδοσιακό γλέντι, κέφι και χορό.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.