Τελευταίες Ειδήσεις

Κ. Σκρέκας: Η δικαιοσύνη να αφεθεί ελεύθερη για να επιτελέσει το έργο της


«Θα πρέπει η δικαιοσύνη να αφεθεί ελεύθερη για να επιτελέσει το έργο της και να ξεκαθαρίσει και να ρίξει άπλετο φως» δήλωσε σήμερα για την υπόθεση Novartis ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝΔ και βουλευτής Τρικάλων, Κωνσταντίνος Σκρέκας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».
«Επαναλαμβάνω: Θα πρέπει σε κάθε υπόθεση που υπάρχει έστω και υποψία διαφθοράς ή διασπάθισης δημοσίου χρήματος να χύνεται άπλετο φως από τη δικαιοσύνη. Δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό. Επιτρέψτε μου να μου κινεί λίγο την περιέργεια πώς αυτό έγινε δύο μέρες μετά το συλλαλητήριο των Αθηνών και βλέποντας μία προσπάθεια από την κυβέρνηση να αμαυρώσει τον Μίκη Θεοδωράκη, να ακυρώσει και να υποβαθμίσει το συλλαλητήριο των ανθρώπων, των συμπολιτών μας που συμμετείχαν εκεί» σημείωσε και πρόσθεσε: «Ελπίζω να μην είναι ένα άλλο μικροκομματικό, ένα πολιτικό τερτίπι του κ. Τσίπρα».

Σχετικά με τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για την ονομασία της γειτονικής χώρας, ο κ. Σκρέκας ανέφερε ότι η διαπραγμάτευση γίνεται κάθε φορά από μηδενική βάση, χαρακτήρισε επικίνδυνο να τίθεται η κόκκινη γραμμή εκεί που τη θέλει ο αντίπαλος και τόνισε ότι η διαπραγμάτευση είναι μία συνεχής κατάσταση που δεν πρέπει να σταματά ποτέ. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το είπε ξεκάθαρα, η ΝΔ αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να δεχτεί έναν όρο που να είναι αντίθετος με το ελληνικό αίσθημα και με το δίκιο θα έλεγα εγώ» επισήμανε και συμπλήρωσε: «Στο Βουκουρέστι, εκεί, ένας πρωθυπουργός, ο Κώστας Καραμανλής, κατάφερε να συσπειρώσει και να ομονοήσει όλα τα κόμματα της ελληνικής Βουλής πλην ενός, του ΛΑΟΣ, και να πάνε με μία κοινή γραμμή στη διαπραγμάτευση. Τότε η Ελλάδα κέρδισε. Φάνηκε ότι η αδιαλλαξία είναι των απέναντι. Εκείνοι είναι οι αδιάλλακτοι, εκείνοι είναι που δεν μπορούν να δώσουν τελικά λύση γιατί αυτό το οποίο κάνουν είναι πραγματικά παραχάραξη της ιστορίας». Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Σκρέκας υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει ομόνοια και ομοψυχία μεταξύ των Ελλήνων και των ελληνικών κομμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.