Τελευταίες Ειδήσεις

Η Φωτεινή Βελεσιώτου την Κυριακή της Αποκριάς στο ΑΕΡΙΝΟ

Η χειμερινή περιοδεία της Φωτεινής Βελεσιώτου άρχισε από την Κρήτη, με βάση Το Σταυρό του Νότου στην Αθήνα γυρίζει σε όλη την Ελλάδα και μοιράζεται τις μουσικές που αγαπάει παρέα με τους μουσικούς που τους νιώθει σαν οικογένειά της.
Ταξιδεύει σε αγαπημένα της στέκια σε όλη την επικράτεια, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Εκτός απο τα αγαπημένα «μέλισσες»,«διόδια», «στάχτη»,φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που εχουν αδικηθεί όπως το «τι ξέρεις για τα όνειρα», οι «φόνισσες» κ.α. Στο δεύτερο μέρος της παράστασης δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπούδαιων συνθετών όπωςο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, κ.α.
Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.


Επίσηςμαζί της σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνιαο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και τοακορντεόν,ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο Κοντραμπάσο και ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα.

Είσοδος 10ευρώ. Τηλ.Επικοινωνίας 6974816991.  Ωρα έναρξης 10.30μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.