Τελευταίες Ειδήσεις

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια δράσης της ΚΝΕ οργανώνει το Συμβούλιο Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ το Σάββατο 24 Φλεβάρη στην Λάρισα.



Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 50 χρόνια δράσης της ΚΝΕ οργανώνει το Συμβούλιο Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕτο Σάββατο 24 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο κτίριο Κατσίγρα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λάρισα (πλατεία Ταχυδρομείου). Η ημερομηνία της εκδήλωσης δεν είναι τυχαία, καθώς πραγματοποιείται μία μέρα μετά από την 75η επέτειο ίδρυσης της ΕΠΟΝ και έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ θα χαιρετίσει στέλεχος της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλίας που οργανώθηκε στην ΚΝΕ και ανέπτυξε δράση τα πρώτα χρόνια μετά την ίδρυση της Οργάνωσης. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συναυλία - αφιέρωμα στα ανέκδοτα τραγούδια του αντιδικτατορικού αγώνα. Το αφιέρωμα, στρέφει το βλέμμα στα πρώτα χρόνια δράσης της ΚΝΕ μετά την ίδρυσή της το 1968, φτάνοντας μέχρι το σήμερα. Είναι βασισμένο σε ένα πλούσιο υλικό κειμένων, φωτογραφιών, εκδόσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, και θα δίνει με τη μορφή της αφήγησης και της εικόνας και με συνοδεία μουσικής, σημαντικές στιγμές της ιστορικής πορείας της ΚΝΕ.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και το κείμενο έχει κάνει το Συμβούλιο Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ. Τις αφηγήσεις, τα θεατρικά δρώμενα, τις προβολές και τους φωτισμούς ανέλαβε η θεατρική ομάδα της ΚΝΕ από τη Λάρισα. Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Βλαχούτσος(πιάνο, ακορντεόν), Εφη Συσμανίδου (κιθάρα, φωνή), Αποστόλης Παπαϊωάννου(μπουζούκι), Στέλιος Καφρίτσας (κιθάρα), Μαριάνθη Σταμουλάκη (βιολί), Ουρανία Μπαλή, Γεωργία Χατζημπαλάση (φωνές), Δημήτρης Καραγούγας (τεχνικός ήχου).
Για την εκδήλωση θα αναχωρήσει δωρεάν λεωφορείο και από τα Τρίκαλα στις 16.45 (από τον πρώην Κωστάρα) ενώ η προσυγκέντρωση των Οργανώσεων είναι στις 18.00 στην πλατεία Λαού και θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το χώρο της εκδήλωσης. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για προμήθεια προσκλήσεων (κάρτες ενίσχυσης), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην τοπική οργάνωση της ΚΝΕ.



T.Σ Τρικάλων της ΚΝΕ
21/02/2018

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.