Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ-Δωρεά στο Ειδικό σχολείο






Η αρχή έγινε δύο χρόνια πριν, με την παράδοση του αναπηρικού αμαξιδίου στον μικρό Βασίλη. Η δράση όμως της συλλογής καπακιών από το σχολείο μας δεν σταμάτησε εκεί… συνεχίστηκε και μπήκε σαν επόμενος στόχος μετά από ιδέα μελών του συλλόγου μας, να βοηθήσουμε έμπρακτα το 1ο Ειδικό Σχολείο Καλαμπάκας.
Έγιναν καταρχάς συναντήσεις αντιπροσωπείας μελών του συλλόγου μας με την προϊσταμένη του ειδικού σχολείου κα Σύρου Νίκη, προκειμένου να μας παρουσιαστούν πρακτικές ανάγκες του συγκεκριμένου σχολείου και μετέπειτα να γίνει η δωρεά μας.

Πέρασε μια ολόκληρη σχολική χρονιά και φτάσαμε στην φάση της υλοποίησης της αρχικής ιδέας μας. Το μεσημέρι της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου 2018, παραδώσαμε στην προϊσταμένη και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του 1ου Ειδικού Σχολείου Καλαμπάκας, υποστηρικτικό εκπαιδευτικό υλικό καθώς επίσης παιχνίδια αλλά και άλλο υλικό για την εξυπηρέτηση αναγκών του σχολείου.
Αρωγοι στην όλη προσπάθεια υλοποίησης του στόχου μας, υπήρξαν, πέραν από τους μαθητές του σχολείου μας που αγκάλιασαν από την γέννησή της αυτή την προσπάθεια, πολλοί πολίτες της Καλαμπάκας και όχι μόνο, επιχειρήσεις της πόλης μας, πολιτιστικοί σύλλογοι, δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, η βιβλιοθήκη Καλαμπάκας, ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της πόλης μας αλλά και των Τρικάλων και πολλοί άλλοι!!
Σημαντικός αρωγός του όλου εγχειρήματος ήταν φυσικά ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Τρικάλων “Η ΑΡΩΓΗ”. Η πρόεδρος της Αρωγής κα Ελένη Καϊμά και τα μέλη του Συλλόγου ήταν δίπλα μας σε ό,τι ζητήσαμε.
Αξίζει τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά και κάποιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με Α κεφαλαίο που ανώνυμα μας στήριξαν οικονομικά και βοήθησαν να αγοραστούν κάποια από τα υλικά που παραδόθηκαν στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καλαμπάκας.
           Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας σε όλους σας……!!!

Με τιμή,
το Δ.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.