Τελευταίες Ειδήσεις

Ξεφάντωσε το 2ο Δημοτικό Καλαμπάκας



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο πάρτυ του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας το απόγευμα του Σαββάτου.
Απόλυτα εγκλιματισμένα στο πνεύμα των ημερών μαθητές και μαθήτριες φόρεσαν τις όμορφες στολές τους και τα πλατιά χαμόγελα και έδωσαν ραντεβού στο κέντρο «Βάκχος» όπου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου είχε ετοιμάσει τα πάντα για ένα τρελό αποκριάτικο ξεφάντωμα.
Βεβαίως στο πνεύμα των ημερών εναρμονίστηκαν και αρκετοί γονείς που μεταμφιέστηκαν και μάλιστα συμμετείχαν στο διαγωνισμό που στήθηκε για την καλύτερη αμφίεση αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.
Γονείς και παιδιά καλωσόρισαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με ευχές για καλή διασκέδαση και καλές απόκριες και έδωσαν το σύνθημα για παιχνίδι, χορό και ένα τρελό αποκριάτικο ξεφάντωμα που κράτησε αρκετά.

Το παρόν τους έδωσαν και οι δάσκαλοι του σχολείου με επικεφαλής τον διευθυντή κ. Καραγιώργο ο οποίος με τη σειρά τους ευχήθηκε καλές απόκριες και καλή διασκέδαση και έδωσε τα συγχαρητήρια του στο σύλλογο για την όμορφη πρωτοβουλία  διοργάνωσης του αποκριάτικου πάρτυ το οποίο περιελάμβανε και λαχειοφόρο με πλούσια δώρα για όλους.























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.