Τελευταίες Ειδήσεις

Τετάρτη 21 Φλεβάρη , 11π.μ. Όλοι στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία στην ΕΦΟΡΙΑ Τρικάλων


Ενάντια στην πολιτική των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων και των χαρατσιών που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κατ’ εντολή της ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ και του μεγάλου κεφαλαίου.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξελίσσεται στο πλαίσιο των μνημονιακών δεσμεύσεων σε μια αδίστακτη πολιτική δύναμη η οποία είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην αρπαγή της πρώτης λαϊκής και εργατικής κατοικίας. Η επίθεση της κυβέρνησης και των αρπαχτικών θα κλιμακωθεί:
Ø  Από 21 Φλεβάρη  2018 οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί γενικεύονται και αντικαθιστούν τους πλειστηριασμούς στα πρωτοδικεία.
Ø  Από 1η Μάη 2018 οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί επεκτείνονται για χρέη  προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία και στο στόχαστρο θα μπαίνουν οφειλές από 500€ και πάνω!!!
Είναι αδίστακτοι! Σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες!
Έχουμε τη δύναμη, μπορούμε να περάσουμε σε αντεπίθεση.
Καλούμε το λαό σε οργάνωση της πάλης για την προστασία της λαϊκής κατοικίας.  Συνδικάτα, σωματεία εργαζομένων, και αυτοαπασχολουμένων, Επιτροπές Αγώνα σε κλάδους να συντονίσουν τη δράση τους , σε κάθε γειτονιά, χωριό, σε κάθε πολυκατοικία να δημιουργηθεί κίνημα αλληλεγγύης.
Σε κοινή δράση  να γίνουν στήριγμα όλων όσων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.

Κανείς να μην μείνει μόνος του στην επίθεση αυτή!!
Απευθύνσου στο σωματείο σου. Μέσα από το σωματείο σου,  μαζί με τους εργαζομένους και τα άλλα λαϊκά στρώματα που έχουμε τον ίδιο αντίπαλο, έχουμε κοινά συμφέροντα, μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε τη δυναμική των αγώνων μας να  βάλουμε μπλόκο στα κοράκια και το κράτος τους!
Καλούμε κάθε   σύλλογο να οργανώσει μαζί με εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες,  την κινητοποίηση - διαμαρτυρία  στις 21 Φλεβάρη, ημέρα γενίκευσης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας ενόψει της 1ης Μάη όπου ξεκινούν οι πλειστηριασμοί από το δημόσιο, για χρέη σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.
Με οργάνωση και αποφασιστικότητα να δώσουμε τη μάχη, να βάλουμε φραγμό στα αρπακτικά που θέλουν να μας πετάξουν στο δρόμο, να αρπάξουν τον ιδρώτα, τους κόπους μιας ζωής για να έχουμε ένα κεραμίδι στο κεφάλι μας εμείς και τα παιδιά μας.
 
Απαντάμε στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης αγωνιστικά, διεκδικώντας να ζούμε σαν άνθρωποι και όχι σαν σκλάβοι των πλουτοκρατών. Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε: 

·         Καμιά κατάσχεση λαϊκής κατοικίας για χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
·         Προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο τώρα.
·         Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
·         Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των χαρατσιών.
·         Όχι στη φοροληστεία, αφορολόγητο όριο στο 20.000 ευρώ, προσαυξημένο για κάθε παιδί.
·         Πάγωμα χρεών για ανέργους και διαγραφή ανατοκισμών δανείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.