Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ



Τα έθιμα και οι παραδόσεις ενώνουν τους ανθρώπους, ορίζουν την εθνική τους ταυτότητα, προάγουν και παράγουν πολιτισμό.
Ο Δήμος Μουζακίου με την ευκαιρία του εθίμου της Τσικνοπέμπτης, που αποτελεί την έναρξη των εκδηλώσεων της Αποκριάς,σε συνεργασία με το σύλλογο Αργιθεατών Μουζακίου ,οργάνωσε στην πλατεία Συνοικισμού Μουζακίου μια πολύ όμορφη εκδήλωση,σε στεγασμένο χώρο,με ζωντανή μουσική,ψητό κρέας , άφθονο κρασί και γιορτινή διάθεση.
Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το γλέντι συνεχίστηκε ως αργά.

Παραβρέθηκαν ο ΔήμαρχοςΜουζακΊου κ. ΚωτσόςΓεώργιος, ο Αντιδήμαρχος κ.ΠαναγόπουλοςΓεώργιος, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ.ΦανήΤσιρογιάννη,η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΑθλητισμόςΠολιτισμόςκ.ΡούσσαΕλένη,οι ΔημοτικοίΣύμβουλοικ.Στάθης Φάνης,κ.ΦούνταςΓεώργιος, κ.Τσιούφη Ευαγγελία,κ.Τόλια Σοφία,ο Πρόεδρος της ΤοπικήςΚοινότηταςΜουζακΊουκ.ΝίκοςΠούπης,επίσης η επικεφαλής της αντιπολίτευσηςκ.ΝτούρβαΠαρασκευή, ο ΔημΣύμβουλοςκ.Άρης Γκαγκάς,ο Πρόεδρος του ΣυλλόγουΑργιθεατών κ. Ηλίας Κλάρας,καθώς και πολλοίακόμηΠρόεδροιΤοπικώνΚοινοτήτων  και Συλλόγων του ΔήμουΜουζακίου και όχι μόνο.
Με την παρουσία  της μας τίμησε και η πρώηνβουλευτήςΚαρδίτσαςκ.ΑσημίναΣκόνδρα.Ευχαριστούμεόσους με την παρουσία τους και το κέφι τους σφράγισαν την επιτυχία της εκδήλωσης, ευχαριστούμεεπίσης τον κ.ΛιάππαΓειώργο για τη χορηγίακρασιού και σας περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα στο Αγναντερό ,την Γελάνθη,το Ριζοβούνι τη Λαζαρίνα και την Κρανιά να γιορτάσουμε τα Κούλουμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.