Τελευταίες Ειδήσεις

Ομιλία Θεόκλητου στα Τρίκαλα


Προσκεκλημένος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης κ. Χρυσοστόμου, ο Σεπτός Ποιμενάρχης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση για τους εκπαιδευτικούς που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο Άγιος Βησσαρίων  με θέμα '' ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΩΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ''
Οι δύο Ποιμενάρχες προσήλθαν μαζί στο χώρο της εκδηλώσεως και αφού πήραν τις θέσεις τους, ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Τρίκκης, παρουσίασε τον κ. Θεόκλητο ως κεντρικό ομιλητή  και τον προσκάλεσε στο βήμα.
Ο κ. Θεόκλητος διεξήλθε επιτυχώς του θέματος αναφερόμενος στο βίο και την συνδρομή των Τριών Ιεραρχών στην κοινωνία μας και την Ορθόδοξο Εκκλησία καθηλώνοντας κυριολεκτικά το ακροατήριο με την μεστότητα και γλαφυρότητα του λόγου του.
Αμέσως μετά την μεστή ομιλία του Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων  η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της οικείας Μητρόπολης, απέδωσε επίκαιρους ύμνους και άσματα, όπως των Τριών Ιεραρχών το απολυτίκιο και μεγαλυνάρια της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.