Τελευταίες Ειδήσεις

Ε.Α.Α.Σ. / Παράρτημα Τρικάλων-ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικη μακεδονια


Διάσπαρτη είναι η ανησυχία στους Έλληνες πως η καινούργια χρονιά δε θα είναι καθόλου καλή από εθνικής άποψης. Όλοι έχουμε ακούσει πως η κυβέρνηση ,προτίθεται κατά πάσα πιθανότητα, να συμφωνήσει στην αποδοχή του ονόματος των Σκοπίων με σύνθετο όνομα που θα περιλαμβάνει τη λέξη «Μακεδονία». Π.χ. «Βόρειος Μακεδονία» ή «Άνω Μακεδονία» ή άλλος γεωγραφικός προσδιορισμός.
Αν δοθεί  ονομασία, όπως παραπάνω περιγράφεται, θα είμαστε βέβαιοι στο μέλλον  ότι  θα απαλλαγούμε από τις αλυτρωτικές τάσεις του κρατιδίου των Σκοπίων ; Το πιθανότερο όχι,  γιατί  θα υπάρχει η Ελληνική Νότιος Μακεδονία ή η κάτω Μακεδονία ή άλλη Μακεδονία που θα τη διεκδικεί.  Αν αυτή η ονομασία πραγματοποιηθεί η Ελλάδα παραδίδεται αμαχητί σε ένα κρατίδιο που θέλει να λέγεται Μακεδονία,  παρά το ότι όλη η ανθρωπότητα γνωρίζει πως η  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .
Η  Ε Α Α Σ / ΤΡΙΚΑΛΩΝ  πρόκειται να διοργανώσει ημερήσια εκδρομή στη Θεσ/κη την Κυριακή 21 Ιαν 2018 , για να βροντοφωνάξει   "ΟΧΙ  η λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  στο όνομα των Σκοπίων". Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία και να δηλώσουν συμμετοχή .

ΔΕΙΤΕ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ  ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ  Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ!







 Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε  Ο Λ Ε Σ  Τ Ι Σ  Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ι Ε Σ  Α Υ Τ Ε Σ  Π Α Ν Τ Ο Υ!


ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ;   
                                                                                                                                                                                                                                Γραμματόσημα του Βασιλείου της Γιουγκoσλαβίας του 1939, όπου παρατίθενται όλα τα «κρατίδια», μεταξύ αυτών και το επίμαχο στό νότιο μέρος!      Πώς το γράφει βλέπετε;


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.