Τελευταίες Ειδήσεις

Αντιδρούν οι Τρικαλινοί τρίτεκνοι για τις περικοπές των επιδομάτων τους



Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο την διατήρηση των επιδομάτων που λάμβαναν μέχρι τώρα, εμφανίζονται οι Τρίτεκνοι του νομού Τρικάλων, συμμετέχοντας στο γενικό κλίμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και στις κινητοποιήσεις που ετοιμάζονται πανελλαδικά.
Παρά τις διαβεβαιώσεις της Υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλουκαι της Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου με τις οποίες συναντήθηκε σχετικά πρόσφατα αντιπροσωπεία μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος των τριτέκνων Τρικάλων Γιάννης Λιούλιος, ότι τα επιδόματα των τριτέκνων δεν πρόκειται να μειωθούν, αντιθέτως στόχος του Υπουργείου είναι να στηριχθούν οι οικογένειες και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το επίδομα για τις οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο τελικά δεν θα ισχύσει στην πράξη.
Ο Πρόεδρος των Τρικαλινών τριτέκνων Γιάννης Λιούλιος μιλώντας στο Ρ/Σ Μετέωρα έκανε λόγο για πραγματική «σφαγή» που επιχειρεί το Υπουργείο στις τρίτεκνες οικογένειες. Χαρακτηριστικά όπως είπε κάποια τρίτεκνη οικογένεια με εισόδημα μέχρι 22.500 ευρώ ετησίως χάνει 220 ευρώ, με εισόδημα από 22.501 μέχρι 33.750 χάνει 840 ευρώ, ενώ με εισόδημα από 33.751 και πάνω χάνει όλο το ποσό του επιδόματος. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο, τόνισε ο κ. Λιούλιος, γιατί αν αυτό συμβεί θα σημάνει το τέλος της τρίτεκνης οικογένειας, άρα και το τέλος του έθνους, αφού θα πάμε προς τον αφανισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.