Τελευταίες Ειδήσεις

Η γη κατάπιε… τον παραλιακό δρόμο



Τεράστια καταστροφή μετρά από χθες το βράδυ η περιοχή του Αη Γιάννη στο Πήλιο. Ο παραλιακός δρόμος από τη μανία των μεγάλων κυμάτων άνοιξε στα δύο. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους και τη δυνατή και μεγάλης διάρκειας βροχόπτωση, άφησαν πίσω τους τεράστια ζημιά.
Μικρότερης έκτασης ζημιές καταγράφονται σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας, και σε άλλες περιοχές της Μαγνησίας, όμως, οι εικόνες από την παραλία του Αη Γιάννη προκαλούν σοκ.
Με τον δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου Πατή Κουτσάφτη επικοινώνησε από νωρίς το πρωί ο βουλευτής Μαγνησίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υποδομών της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για τις ζημιές.
Ταυτόχρονα, σε επικοινωνία που είχε με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Χρ. Μπουκώρος ενημερώθηκε ότι με εντολή του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, η περιοχή από αύριο θα κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκη, εξέλιξη που αποτελεί και το πρώτο βήμα για την ταχεία αποκατάσταση των ζημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.