Τελευταίες Ειδήσεις

Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΜΥ-Όχι στο κυβερνητικό προσχέδιο για τα Σκόπια

Ο ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ    (Σ.Α.Σ.Μ.Υ) ,
εκφράζει την ομόθυμη θέση του, απορρίπτοντας απόλυτα και κατηγορηματικά το κυβερνητικό προσχέδιο για την Ονομασία των Σκοπίων, συμμετέχοντας ενεργά την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, και ώρα 14:00 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Καλούμε σε μαζική και ενωτική συμμετοχή, όλες τις Κοινωνικές ομάδες και προτρέπουμε όλους τους φορείς (Σύλλογος πολυτέκνων, Σωματείο αστυνομικών υπαλλήλων, Σύλλογος ΄΄Ενωμένης Ρωμιοσύνης, Σύλλογο Μετεώρων ‘’Λιθόπολις΄΄ Ενώσεις Αποστράτων Αξ/κων Στρατού & Σωμάτων Ασφαλείας, Εφέδρους Αξ/κους, κ.τ.λ) απευθύνοντας τους κάλεσμα αλληλεγγύης να συμμετάσχουν μαζί μας, έτσι ώστε ενωμένοι – δυνατοί να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί με μια φωνή«ΟΧΙ»,στην προσπάθεια αυτή των Κυβερνώντων,οι οποίοι επιδίδονται δυστυχώς χωρίς τον ξενοδόχο, να δώσουν για την ονομασία των Σκοπίων,τη χρήση του όρου ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ΄΄.
Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν, από τα Τρίκαλα έμπροσθεν από την κεντρική πλατεία(πρώην Κωστάρα), και Καλαμπάκα (έμπροσθεν Δημαρχείου).
Ώρα αναχώρησης : 10:45
Τιμή Εισιτηρίου :         8€
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να το δηλώσουν στα παρακάτω τηλέφωνα, έως την 20 Ιαν 2018 και ώρα 20:00.
ΜeteorasTours:                       24310 23564 -23646
Καραθανάσης Travel :            24310 23228 – 36363
Στέφος Ευάγγελος:                  6936504322

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.