Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων συγχαίρει τις διακόσιες επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην κοινή δράση στολισμού εμπορικών δρόμων της πόλης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην «κοινή δράση επιχειρήσεων για τον στολισμό εμπορικών δρόμων της πόλης». Η επιστολή έχει ως εξής: Είναι κοινή παραδοχή τόσο των επισκεπτών της πόλης όσο και των μόνιμων κατοίκων πως η φετινή στολισμένη γιορτινή αγορά των Τρικάλων ήταν η  πιο όμορφη από ποτέ. Δημιουργήθηκε μία πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που βοήθησε να ανέβει η ψυχολογία των συναδέλφων και κυρίως των καταναλωτών.
Είναι η πρώτη φορά που κοινή δράση είχε τόσο μεγάλη συμμετοχή καθώς διακόσιες επιχειρήσεις συνεισέφεραν για να πραγματοποιηθεί.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων θέλει να σας συγχαρεί και να σας ευχαριστήσει για την συνεργασία και για το πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα αυτής. Θεωρούμε πως  ο πήχης ανέβηκε αρκετά ψηλά για τους στόχους και τις προσδοκίες της αγοράς μας από τον επόμενο Μύλο των Ξωτικών και σας βεβαιώνουμε ότι ο Σύλλογος θα κάνει το καλύτερο δυνατό προς αυτή την κατεύθυνση.
Μη διστάσετε να μας στείλετε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας, προκειμένου να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
Σας ευχόμαστε μία καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, εργασία και ανάπτυξη.


ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.