Τελευταίες Ειδήσεις

Ο καθηγητής Γιάννης Δήμας διδάσκει από το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας στο Νταχάου Γερμανίας και στην Αυστρία



Το περασμένο Σαββατοκύριακο 20-21 Ιανουαρίου ο συντοπίτης μας πανεπιστημιακός δάσκαλος κ. Γιάννης Δήμας ήταν καλεσμένος και δίδαξε σε προγραμματισμένο σεμινάριο που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας στην πόλη της Καλαμάτας.
Αξίζει να αναφερθούν λίγα λόγια από τα όσα αναφέρθηκαν και δημοσιεύτηκαν στα εκεί τοπικά Μ.Μ.Ε. και στο facebook από τα μέλη και τους Χοροδιδασκάλους του Λ.Ε.Κ.  
(Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον πανεπιστημιακό δάσκαλο Γιάννη Δήμα για το μοναδικό σεμινάριο στο Λύκειο των Ελληνίδων Καλαμάτας. Μία διδακτική εμπειρία υψηλού επιπέδου. Η ρυθμολογική ανάλυση, η μεταδοτικότητα, το πάθος και το ταλέντο, ο συνδυασμός της βιωματικής εμπειρίας με την επιστημονική γνώση και πάνω απ' όλα η απίστευτη ενέργεια και το δόσιμο ψυχής, θα μας μείνουν αξέχαστα! Καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο σας και σας περιμένουμε σύντομα!).

Σήμερα ο συντοπίτης μας καθηγητής αναχωρεί για Μόναχο και στη συνέχεια για Σάλτσμπουργκ, όπου καλέστηκε ως εισηγητής σε δύο αξιόλογες διδακτικές συνεδρίες: 27-28 Ιανουαρίου στο Dachau Νταχάου Γερμανίας και στις 1-4 Φεβρουαρίου σε Tanzakademie στην Αυστρία. Τον μήνα Μάρτιο είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει σε τέσσερες ανάλογες διδακτικές δραστηριότητες. 3-4 και 8-11 Μαρτίου στην κεντρική Ευρώπη, 17-18 Μαρτίου στην πόλη των Ιωαννίνων και 22-25 Μαρτίου προγραμματίζεται να διδάξει στην Μαριούπολη της Ουκρανίας.
Άλλη μια σειρά αξιόλογων σεμιναρίων ακολουθεί το δίμηνο Απρίλιος Μάιος εντός και εκτός Ελλάδος. Καλό κουράγιο και καλή του επιτυχία! 







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.