Τελευταίες Ειδήσεις

Κοπή πίτας και γλέντι στο Δήμο Πύλης



Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κοσμικού κέντρου «Πύλης Μέγαρο», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η κοπή πίτας του Δήμου Πύλης, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι με τραγούδι και χορό από λαϊκοδημοτική ορχήστρα.
Μετά το κόψιμο της βασιλόπιτας, τον κόσμο στην αίθουσα καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Χρήστος Νάκος, ευχόμενος σε όλους μια καλή και αποδοτική χρονιά, τόσο για τον Δήμο όσο και για τους δημότες, ενώ ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή να λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας, με κυρίαρχο αυτό που ενέσκηψε τελευταία με την προοπτική του κλεισίματος του μοναδικού υποκαταστήματος τράπεζας στην περιοχή της Πύλης.Τόνισε δε, ότι ο Δήμος Πύλης στέκεται και θα σταθεί και στο μέλλον αρωγός και συμπαραστάτης στο αίτημα κάθε δημότη, ενώ κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και προκοπή. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε στους συγκεντρωμένους και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Δήμου Πύλης Στέφανος Παιδής, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε όλες τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Τα τρία τυχερά φλουριά της πίτας αντιστοιχούσαν σε άδεια από την εργασία (αν αφορούσαν εργαζομένους στο Δήμο) και σε τρείς χρυσές εικόνες (αν τύχαιναν σε κάποιον άλλο). Ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας θέλοντας να «πλουτίσει» και να μεγαλώσει και άλλο τα τυχερά δώρα, προσέφερε και τρία γουρουνόπουλα παραγωγής του στους τυχερούς.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το σύνολο των στελεχών του Δήμου Πύλης, με τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, τους Αντιδημάρχους, τους προέδρους των Δημοτικών Διαμερισμάτων, τους εργαζόμενους και αρκετούς δημότες με τις οικογένειές τους.
Η όμορφη αυτή βραδιά εμπλουτίστηκε από τραγούδι και χορό για όλους με λαικοδημοτικά και παραδοσιακά ακούσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.